Tetőablak árnyékoló képgaléria

Az oldalon megtalálja minden tetőablak roló termékünkről a részletes képgalériát és a hozzá tartozó leírást, reméljük segítünk a döntésben.

Tetőablak fényzáró roló

Szobák / Színválaszték

Tetőablak Fényzáró árnyékoló

Tetősík ablak Fényzáró roló

Tetőtéri ablakra Fényzáró rolók

Tetőablak Fényzáró árnyékoló

Tetősík ablak Fényzáró roló

Tetőtéri ablakra Fényzáró rolók

Tetőablak Fényzáró árnyékoló

Tetősík ablak Fényzáró roló

Tetőtéri ablakra Fényzáró rolók

Tetőtéri ablakra Fényzáró rolók

Közeli


Tetőablak Fényzáró árnyékoló A tetőablak fényzáró roló alkatrészei esztétikus eloxált alumíniumból készültek. A fogantyú aljába húzott kefe tömítés biztosítja, hogy teljesen lehúzott állapotban alul se tűzzön be a fény.


Tetősík ablak Fényzáró roló Precízen megmunkált alumínium profiloknak köszönhetően elegáns megfejelenést biztosít tetőablakának. A vékony nagyjából 3cm széles profilnak köszönhetően alig gátolja a tetőablakán bejutó napfény mennyiségét.


A fényzáró roló minden pozícióban megállítható, így könnyedén szabályozható a tetőtéri szobába jutó fény mennyisége. Fényzáró roló mellé felszerelhető külső hővédő roló és tetőablak szúnyogháló is. A külső hővédő roló további védelmet nyújt tetőablakának a nyári fullasztó melegben, viszont a napfényt átengedi.


A fényzáró rolók külső oldala alupigmentált hővisszaverő anyaggal van bevonva így teljes fényzárást biztosít. Teljesen lehúzva a nyári meleg ellen további védelmet nyújt tetőablakának. Vásárlás esetén 2 hét próbagaranciát biztosítunk, amennyiben felszerelés és 2 hét használat után mégsem erre a minőségre számított akkor telephelyünkön teljes áron visszavásároljuk a terméket.


Egyedülálló módon minden kiritikus helyen a fény beszűrődését gátló kefe tömítés található.

Tetőablak külső hővédő roló


Tetőablak árnyékoló roló A legjobb megoldás a tetőtéri szoba nyári felmelegedésének elkerülése érdekében, ha a napsugarakat még azelőtt megfékezzük, hogy azok elérnék a tetőablak üvegszerkezetét. Erre nyújt tökéletes és kézenfekvő megoldást a külső hővédő roló. A roló alumínium és rozsdamentes alkatrészekből készül így tartósan ellenáll az időjárás viszontagságainak.


Tetőablak külső árnyékoló A külső hővédő roló a legjobb megoldása tetőterének a nyári melegben a tetőablakon keresztül bejutó hő csökkentésére. A tetőablak aljára egyszerűen a gyári csavarhelyekre felcsavarozható a külső hővédő rolóhoz tartozó 2db konzol.


Tetőablakra külső rolók A külső árnyékoló anyaga ellenáll a folyamatos UV sugárzásnak. Az anyag speciális szövése átengedi a napfény nagy részét viszont a felmelegedést nagymértékben csökkenti. Tehát a nyári rekkenő hőségben a szobában nem lesz teljesen sötét mégis a legjobb megoldás a szoba felmelegedése érdekében.


Tetőtéri ablakra külső rolók A külső hővédő roló speciális szövése megőrzi a szabad kilátást a tetőablakán. Fényzáró roló és külső hővédő roló egyszerre felszerelhető a tetőablakára.


Tetőtéri ablak Külső hővédő roló A téli időszakban mikor nincs szükség a külső árnyékolóra akkor egyszerűen visszaengedhető a roló a kialakított helyre. Nagyobb szélben a külső rolót szintén vissza kell engedni a helyére. Termékeinket meghibásodás esetén a vásárlástól számítva 1 évig térítés mentesen javítjuk. Továbbá 2 hét próbagaranciát vállalunk. Ebben az időszakban nyugodtan használhatja az árnyékolót, amennyiben mégsem erre a minőségre számított akkor a teljes áron visszavesszük a rolókat.

Tetőtéri ablak árnyékoló roló

Szobák / Színválaszték

Tetőablak roló gyártás

Tetőablak roló gyártás

Tetőablak roló gyártás

Tetőablak roló gyártás

Tetőablak roló gyártás

Tetőablak roló gyártás

Tetőablak roló gyártás

Tetőablak roló gyártás

Tetőablak roló gyártás

Tetőablak roló gyártás

Közeli


Tetőablak Külső hővédő roló A tetőtéri belső árnyékoló hangulatos árnyékolás mellett véd a tűző napsugarak ellen is. Teljesen lehúzva azonban a fényzáró rolókkal ellentétben kétoldalt és alul beszűrődik a fény.


Tetőablak belső árnyékoló A konzolokra ráakasztva biztonságosan rögzíteni lehet adott pozíciókban. Megfelelő választás nappaliba, konyhába és olyan helységekbe ahol nincs szükség teljes fényzárásra


Tetőablakra külső rolók Három pozícióban rögzíthető az árnyékoló roló.


Tetőtéri ablakra külső rolók A tetőablak árnyékolóhoz tartozó oldalanként 3-3db konzol egyszerűen a helyére csavarozható. A konzol nem megszokott módon állítható, így egyszerűen beállítható az anyag oldalanként azonos feszessége.


Tetőablak belső árnyékoló felszerelés 2db csavarral egyszerűen rögzíthető. Termékeinket meghibásodás esetén a vásárlástól számítva 1 évig térítés mentesen javítjuk. Továbbá 2 hét próbagaranciát vállalunk. Ebben az időszakban nyugodtan használhatja az árnyékolót, amennyiben mégsem erre a minőségre számított akkor a teljes áron visszavesszük a rolókat.

Tetőtéri ablak szúnyogháló


Tetőablak szúnyogháló A tetőablakra szerelhető rolós szúnyogháló a legjobb megoldás a szúnyogok távoltartására a tetőtér esetén. Általában a tetőablak az egyetlen nyitható nyílászáró egy tetőtéri szobában, ezért ide nem szerelhetünk fix szúnyogháló keretet.


Tetőtéri ablak szúnyogháló A szúyoghálók műanyag és alumínium alkatrészei egyaránt időjárás és UV stabil anyagból és fehér színben készül. A tetőablak kinyitása után a rolós szúnyoghálót egy mozdulattal lehúzva és beakasztva az alsó profilba rögzíthetjük.


Tetőablakra szúnyoghálók A tetőablak szúnyogháló teljesen felhúzva és az oldalsó lefutó sínek nem lógnak bele a tetőablak körül kialakított nyílásba. Így megőrizve a tetőablak teljes visszafordításának lehetőségét a külső üvegfelület tisztántartása érdekében.


Tetőtéri ablakra szúnyoghálók A szúnyoghálót lehúzás után egyszerűen be kell akasztani az alsó összekötő profilba. A tetőablak szúnyogháló áttetsző anyaga nem gátolja Önt a szabad kilátásban.


Tetőablakokhoz rolós szúnyoghálók Elegáns, legömbölyített, vékony felső rolószerkezet és profilrendszer. A termékeink 1 éves garanciája mellé 2 hét próbagaranciát biztosítunk, tehát nyugodtan felszerelheti és kipróbálhatja a termékeket.

Tetőtéri ablak távnyitó


Tetőtéri ablak távnyitó A piacon kapható minden nagyobb gyártó tetőablaka működtethető a távnyitóval. A tetőablakon kívül a belső árnyékolók is működtethetők.


Tetőablak távnyitó A magasan lévő tetőablak és az összes belső árnyékoló egyszerűen működtethető.


Tetőablak távnyitó rúd A hagyományos kilinccsel nyitható tetőablakok távnyitására is megoldás.


Tetősík ablak távnyitók A sínes fényzáró roló és a belső kampós árnyékoló roló könnyedén mozgatható a távnyitó rúd segítségével.


Tetősík ablak távnyitók A külső hővédő roló kiakasztására is megfelelő.


Tetőablak árnyékoló távnyitó Fali konzol a távnyitó rögzítéséhez.