Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

A tetőablak szárny jobb vagy bal oldalán nyitott állapotban találja a mérettáblát.

A bekarikázott kódok (pl. 306, M06, M8A) jelentik az ablakának méretét, ez alapján az alábbi táblázatból tudja kiválasztani az Ön tetőablakára illeszkedő fényzáró rolót.

A méret beazonosítása szempontjából a GZL, GGL, FTS, MBB ... és egyéb kódok nem lényeges információk. Kérjük csak abban az esetben rendeljék meg az árnyékolót ha biztosan megtalálták a méretkódot.

Roto, Schindler és Peta márkájú tetőablakra nem készítünk rolókat.

Belső fényzáró roló és külső hővédő roló beazonosítás

Velux márkájú tetőablak méretének meghatározása

Velux márkájú tetőablak esetén a mérettáblán először a tipuskódot találjuk (pl. GZL, GGL), a tipuskód a méret beazonosítása szempontjából lényegtelen információ. A következő betű szám kombinációja tartalmazza a tetőablak méretkódját (pl. 308, M08) rendelésnél ezt a kódot kell megadni. A méretkód után még találunk egy négy számjegyből álló kódot amely a tetőablak üvegezését rejti, ez szintén lényegtelen információ a megfelelő fényzáró roló meghatározásához.

Kérjük ne vegyék figyelembe a tetőablak gyártója álltal közzétett méret váltó tábálázatot (Régi méretkód / Új méretkód). Ez ugyanis tetőablakcserére vonatkozik nem pedig árnyékolóra. Tetőablakok méret beazonosítása

Dakea, Rooflite és Dakstra márkájú tetőablak méretének meghatározása

Dakea, Rooflite és Dakstra tetőablak esetén a mérettáblán az alábbi kódot kell keresni.

Tetőtéri ablak méret beazonosítás

Balio és Solis márkájú tetőablak méretének meghatározása

Balio és Solis márkájú tetőablak esetén a mérettáblán az alábbi kódot kell keresni.

Tetőtéri ablak méret beazonosítás

Fakro és Optilight márkájú tetőablak méretének meghatározása

Fakro és Optilight márkájú tetőablak esetén a mérettáblán először a tipuskódot találjuk (pl.FTS, EDW), a tipuskód a méret beazonosítása szempontjából lényegtelen információ. A következő szám kombinációja tartalmazza a tetőablak teljes külső szélességét és hosszúságát (pl. 78x118, 78x140) rendelésnél ezt a méretet kell kiválasztani az alábbi táblázatban található kóddal (pl. 6, 7).

Tetőablak méret beazonosítás

Nem találta meg a mérettáblát?

Előfordul, hogy régebbi ablakok átfestése után már nem látszódik a beazonosítást biztosító tábla. Ebben az esetben kérjük e-mail-ben küldjön fényképet a tetőablakról, hogy be tudjuk azonosítani.

Nem elég megadni a tetőablak üvegméretét?

A rendszer nem univerzális, egyedi méretre sajnos nem készítünk tetőablak fényzáró rolókat.

Szúnyogháló méret meghatározás

Mivel a szúnyoghálót nem a tetőablakra kell szerelni hanem a fal síkjára, ezért a tetőablak körül kialakított nyílás mérete alapján tudja kiválasztani az Ön számára megfelelő szúnyoghálót.

Példák

Amennyiben a nyílás szélessége 70 illetve 74cm közé esik, akkor Önnek a rendelésnél a "70-74cm széles és max. 1XXcm hosszú nyílásra" való PVC Vagy Alumínium szúnyoghálót kell kiválasztania.

Alumínium vagy PVC verzió?

Külalakban nincs lényeges különbség a két tetőablak szúnyogháló kivitel közt, azonban a PVC verzió maximum 140cm hosszú nyílásméretre megfelelő.Szívesen segítünk

Amennyiben nem sikerült beazonosítani a táblázatok segítségével tetőablakának márkáját és méretét, akkor kérjük e-mail ( ugyfelszolgalat@termotech.hu ) küldjön fényképeket a tetőablakról. Amennyiben van rá mód akkor a sikeres beazonosítás érdekében kérnénk fényképet a tetőablak kilincséről, a tetőtéri ablakon található bármilyen betűkódról illetve a tetőablak külsejéről is.