Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Tetőablak szúnyoghálók

A Termolux szúnyogháló a kétoldali sínnek köszönhetően tökéletes védelmet nyújt a rovarok ellen. Az áttetsző háló megőrzi a szabad kilátást. A szúnyogháló mellé külső és belső roló is felszerelhető. Részletesen kidolgozott, esztétikus és modern megjelenésével illeszkedik az Új generációs tetőablakokra is. Az áttetsző háló megőrzi a szabad kilátást. Alumínium és műanyag kivitelben.

Rovarok elleni védelem

Tetőablak szúnyogháló

A szúnyogháló teljesen lehúzva 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen. Lehúzott állapotban a háló megőrzi a szabad kilátást.

A szúnyogháló szürke üvegszálerősített UV álló anyagból készül.

Minőség és verziók

Tetőtéri ablak szúnyogháló

Alumínium kivetel esetén a lefutó sínek és a felső takaró rész fehérre szinterezett aluminiumból készül, tökéletes illeszkedést biztosítva tetőablakára. A PVC kivitelű tetőablakra szerelhető szúnyoghálók profiljai UV stabil anyagból keszülnek így garantálják a tartós fehér színt.

A működtetésben és a termék élettartalmában nincs különbség, azonban a PVC kivitel maximum 140cm nyíláshosszig elegendő.

A tetőtéri ablak szúnyoghálóink minősége kifogástalan, amennyiben vásárlás után mégsem erre a minőségre számított, akkor 3 héten belül visszavásároljuk Öntől.

Működtetés

Egyszerű kezelhetőség. A rolós kivitelnek köszönhetően a szúnyogháló teljesen lehúzva és teljesen felengedve rögzíthető.

Méretre vágás

A tetőablak körül kialakított nyílás szélessége általában 1-2cm eltéréssel azonos, a gyárilag 140cm és195cm hosszú lefutó sínek hosszát 2000Ft/db áron tudjuk méretre igazítani.

Kompatibilitás

Termolux szúnyoghálókat egyszerűen a fal síkjára kell rögzíteni így minden tetőablak márkához felszerelhető.

Rendelés előtt a fal nyílás szélességét kell megmérni. Műanyag kivitel esetén 140cm, alumínium kivitel esetén 195cm hosszúságú lefutó síneket tartalmaz a csomag amit a helyszínen lehet a megfelelő méretre vágni.

Az általunk forgalmazott Termolux szúnyoghálók tökélesen illeszkednek minden Velux, Fakro, Optilight, Dakea, Rooflite tetőablakra, azonban nem azonosak ezen márkák szúnyoghálóival.


Mérettáblázat megtekintése

Tovább a szúnyogháló rendeléshez