Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Tetőablak szúnyoghálók

A Termolux szúnyogháló a kétoldali sínnek köszönhetően tökéletes védelmet nyújt a rovarok ellen. Az áttetsző háló megőrzi a szabad kilátást. A szúnyogháló mellé külső és belső roló is felszerelhető. Részletesen kidolgozott, esztétikus és modern megjelenésével illeszkedik az Új generációs tetőablakokra is. Az áttetsző háló megőrzi a szabad kilátást. Alumínium és műanyag kivitelben.

Rovarok elleni védelem

Tetőablak szúnyogháló

A szúnyogháló teljesen lehúzva 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen. Lehúzott állapotban a háló megőrzi a szabad kilátást.

Minőség

Tetőtéri ablak szúnyogháló

A szúnyoghálóink minősége kifogástalan, amennyiben vásárlás után mégsem erre a minőségre számított, akkor 2 héten belül visszavásároljuk Öntől. Alumínium kivetel esetén a lefutó sínek és a felső takaró rész precízen megmunkált fehérre szinterezett aluminiumból készül, tökéletes illeszkedést biztosítva tetőablakára. A PVC kivitelű tetőablakra szerelhető szúnyoghálók profiljai UV stabil anyagból keszülnek így garantálják a tartós fehér színt.

Működtetés

Egyszerű kezelhetőség. A rolós kivitelnek köszönhetően a szúnyogháló teljesen lehúzva és teljesen felengedve rögzíthető.

Kompatibilitás

Termolux szúnyoghálókat egyszerűen a fal síkjára kell rögzíteni így minden tetőablak márkához felszerelhető. Rendelés előtt a fal nyílás szélességét kell megmérni. Műanyag kivitel esetén 140cm, alumínium kivitel esetén 195cm hosszúságú lefutó síneket tartalmaz a csomag amit a helyszínen lehet a megfelelő méretre vágni. Az általunk forgalmazott Termolux szúnyoghálók tökélesen illeszkednek minden Velux, Fakro, Optilight, Dakea, Rooflite tetőablakra, azonban nem azonosak ezen márkák szúnyoghálóival.


Mérettáblázat megtekintése