Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Tetőablak árnyékoló roló

Magyar termék! A Termolux árnyékoló roló négy pozícióban rögzíthető. Konyha és nappali tökéletes kiegészítője. A Termolux rolók lehúzott állapotban hangulatos árnyékolást biztosítanak és gátolják a nem kívánt betekintést. Részletesen kidolgozott, esztétikus és modern megjelenésével illeszkedik az Új generációs tetőablakokra is. A Termolux árnyékoló rolók egyszerűen felszerelhetők és tökéletesen illeszkednek tetőtéri ablakára.

Színválaszték

  • Drapp
  • Szürke
  • Levendula
  • Fehér
  • Lila
  • Barna
  • Kék
  • Sárga
  • Zöld
  • Világos kék

A fényáteresztő anyag hangulatos árnyékolást biztosít, konyha és nappali kíváló kiegészítője. Az oldalunkon látható színek a valóságban eltérők lehetnek, ha nem tud dönteni díjmentesen postázunk Önnek színmintát.

Működtetés

Az árnyékoló roló a tetőablakra felcsavarozott konzolokra (3-3db) egyszerűen ráakaszthatók. A fényzáró rolóval ellentétben az árnyékoló roló csak fix pozíciókban rögzíthető. Teljesen felhúzott/lehúzott és két köztes állapotban rögzíthető.

Árnyékolás

Tetőablak belső árnyékoló A rolót teljesen lehúzva hangulatos árnyékolást biztosít illetve akadályozza a nem kívánt betekintést. Teljesen felhúzva a vékony szerkezetnek köszönhetően alig változik a beáramló fény mennyisége.

Felszerelés

Az árnyékoló roló felszerelése előtt NEM kell eltávolítani a gyárilag előszerelt konzolokat! A roló szerkezetet 2db csavar segítségével rögzíthetjük. Ez után csak az akasztó konzolok felszerelése van hátra.

Tetőtéri ablakra külső rolók

Állítható konzolok

A tetőablak árnyékolóhoz tartozó konzolok nem megszokott módon állíthatók, így egyszerűen beállítható az anyag oldalanként azonos feszessége. Nincs szükség a csavart újra kicsavarni és néhány milliméterrel arrébb visszacsavarni.

Minőség

Tetőablak belső árnyékoló felszerelés

Alumínium profilok

Más gyártóval ellentétben mindenhol alumínium profilt használunk. Az esztétikus illeszkedést biztosítja tetőablakára az alumínium előlap, ez csak néhány gyártóra jellemző. Van gyártó aki ezt egyáltalán nem használja és látszódik a feltekert árnyékoló anyag.

Az alumínium alsó profil azonban a gyári rolókon sem megszokott, itt általában csak egy pálca található amelyen átfordítva varrással rögzítik az anyagot.

Visszavásárlási garancia

Amennyiben vásárlás után mégsem erre a minőségre számított, akkor 3 héten belül visszavásároljuk Öntől.

Kompatibilitás

Tetőablak belső árnyékoló felszerelés

A Termolux árnyékoló rolók tökéletesen illeszkednek tetőablakára. Az általunk forgalmazott Termolux árnyékoló rolók tökélesen illeszkednek minden Velux, Fakro, Optilight, Dakea, Rooflite tetőablakra, azonban nem azonosak ezen márkák árnyékoló rolóival.


Mérettáblázat megtekintése

Tovább az árnyékoló roló rendeléshez