Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Tetőablak árnyékoló roló

A Termolux árnyékoló roló négy pozícióban rögzíthető. Konyha és nappali tökéletes kiegészítője. A Termolux rolók lehúzott állapotban hangulatos árnyékolást biztosítanak és gátolják a nem kívánt betekintést. Részletesen kidolgozott, esztétikus és modern megjelenésével illeszkedik az Új generációs tetőablakokra is. A Termolux árnyékoló rolók egyszerűen felszerelhetők és tökéletesen illeszkednek tetőtéri ablakára.

Színválaszték

A fényáteresztő anyag hangulatos árnyékolást biztosít, konyha és nappali kíváló kiegészítője. Az oldalunkon látható színek a valóságban eltérők lehetnek, ha nem tud dönteni díjmentesen postázunk Önnek színmintát.

Működtetés

Tetőablak belső árnyékoló felszerelés Az árnyékoló roló a tetőablakra felcsavarozott konzolokra (3-3db) egyszerűen ráakaszthatók. A fényzáró rolóval ellentétben az árnyékoló roló csak fix pozíciókban rögzíthető. Teljesen felhúzott/lehúzott és két köztes állapotban rögzíthető.

Árnyékolás

Tetőablak belső árnyékoló A rolót teljesen lehúzva hangulatos árnyékolást biztosít illetve akadályozza a nem kívánt betekintést. Teljesen felhúzva a vékony szerkezetnek köszönhetően alig változik a beáramló fény mennyisége.

Felszerelés

Tetőablak belső árnyékoló felszerelés Az árnyékoló roló egyszerűen felszerelhető akár a gyárilag előszerelt konzolokra is. A roló szerkezetet 2db csavar segítségével rögzíthetjük. Ez után csak az akasztó konzolok felszerelése van hátra.

Minőség

Tetőablak belső árnyékoló felszerelés Az árnyékoló rolóink minősége kifogástalan, amennyiben vásárlás után mégsem erre a minőségre számított, akkor 2 héten belül visszavásároljuk Öntől. A lefutó sínek és a felső takaró rész precízen megmunkált ezüst színű eloxált aluminiumból készül, tökéletes illeszkedést biztosítva tetőablakára.

Kompatibilitás

A Termolux árnyékoló rolók tökéletesen illeszkednek tetőablakára. Az általunk forgalmazott Termolux árnyékoló rolók tökélesen illeszkednek minden Velux, Fakro, Optilight, Dakea, Rooflite tetőablakra, azonban nem azonosak ezen márkák árnyékoló rolóival.


Mérettáblázat megtekintése