1év Garancia

Termékeinket meghibásodás esetén a vásárlástól számítva 1 évig térítés mentesen javítjuk.

A terméket minden esetben a mellékelt felszerelési útmutató szerint kell felszerelni annak minden pontját megfelelően betartva. A felszerelési útmutató a roló dobozában található. Több termék vásárlása esetén a csomagra kívülről kerül rögzítésre.

Javítási és anyagköltség megtérítése esetén 1 év után is biztosítjuk a termékek javítását.

Minőségi garancia.

A tetőablak külső és belső árnyékolóink minősége kifogástalan, a csomagolás előtt minden terméket ellenőrzünk. Amennyiben vásárlás után mégsem erre a minőségre számított, akkor 3 héten belül visszavásároljuk Öntől.

Mivel tisztában vagyunk a termékünk minőségével kapcsolatban és gyártóként közvetlenül értékesítjük a termékeket a végfelhasználóink felé az interneten keresztül (fenntartva a legalacsonyabb árat), ezért a szokásás 14 nap visszavásárlási garancia helyett 3 hét garanciát biztosítunk, amely a felszerelés utáni 3 hét használatot is magában foglal.

Hasonló garanciát egyetlen másik gyártó sem vállal a termékére.

Külön is megvásárolható alkatrészek

A termékek meghibásodása nagyon ritka, de ettől függetlenül külön is megvásárolhatók a rolók alkatrészei. Kérjük rendelés előtt e-mail-ben jelezzék az alkatrész igényt mert néhány alkatrészt díjmentesen postán is tudunk küldeni. Kizárólag roló vásárlás után tudunk alkatrészt biztosítani, külön nem értékesítjük ezeket a termékeket. Tovább az alkatrészekhez