Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Tetőablak külső hővédő roló

A legjobb megoldás a nyári meleg ellen. A tartós üvegszál erősítésű áttetsző háló megőrzi a szabad kilátást. Hatékonyan véd a tűző nap ellen, árnyékolást biztosít. Egyszerű felszerelés és kezelhetőség. Egyszerűen felszerelhetők és tökéletesen illeszkednek tetőtéri ablakára.

Kompatibilitás

Univerzális tetőablak külső roló

Lemezborítás alá szerelhető verzió (Velux/Hungvelux tetőablakra)

Velux 2003-2014 tetőablakra szerelhető külső hővédő roló

Univerzális tetőablak külső roló


Velux 2014- / Hungvelux tetőablakra szerelhető külső hővédő roló

Tetősík ablak külső árnyékoló
Univerzális tetőablak külső roló

Kívülre szerelhető külső tokos verzió (Fakro/Optilight/Dakea/Rooflite/Balio/Solis/Dakstra tetőablakra)
Fakro / Optilight tetőablakra szerelhető külső tokos hővédő roló

Külső tokos tetőablak hővédő árnyékoló

Fakro illetve Optilight tetőablak esetén nincs lehetőség a felső lemezborítás alá elhelyezni a rolót ezért egy külső alumínium borítás takarja az anyagot.
Dakea / Rooflite / Balio / Solis / Dakstra tetőablakra szerelhető külső tokos hővédő roló

Külső tokos tetőablak hővédő árnyékoló

Dakea / Rooflite / Balio / Solis / Dakstra tetőablak esetén nincs lehetőség a felső lemezborítás alá elhelyezni a rolót ezért egy külső alumínium borítás takarja az anyagot.
Az általunk forgalmazott Termolux tetőablak naphálók tökélesen illeszkednek minden Velux, Fakro, Optilight, Dakea, Rooflite tetőablakra, azonban nem azonosak ezen márkák külső hővédő rolóival.


Mérettáblázat megtekintése

Színek és árnyékolás

Fekete és szürke színben

Tetőtéri ablak külső hővédő roló szín Hatékonyságban nincs különbség a két szín közt. Fekete színű háló esetén fekete, szürke színű háló esetén natur szürke eloxálással készülnek a roló profilok. A külső hővédő roló kellemes szórt fényt biztosít és a kilátást sem akadályozza, ezzel egy időben véd a tűző napsugárzás ellen. Felszerelve továbbra is szabadon nyitható-zárható a tetőablak. A tetőablak naphálóval egyidejűleg belső fényzáró roló is felszerelhető.

Minőség

Minőségi tetőablak külső rolók A külső hővédő rolóink időtálló minőségét a lézervágott rozsdamentes acél és alumínium alkatrészek illetve a speciális UV álló üvegszál erősített árnyékoló anyag garantálja. Amennyiben vásárlás után mégsem erre a minőségre számított, akkor 2 héten belül visszavásároljuk Öntől.

Hőszigetelés

Tetőtéri ablak külső hőszigetelő roló A külső hővédő roló a legjobb megoldás a nyári meleg ellen. Hűvösen tartja a szobát és megőrzi a szabad kilátást. A speciális UV álló üvegszál erősített árnyékoló anyag még azelőtt elnyeli a napsugárzás 70%-át mielőtt elérnék a tetőablak üvegtábláját. Belső fényzáró rolóval tovább növelhető a hatékonyság.

Esőzaj csökkentés

Mivel az esőcseppek nem közvetlenül az üvegtáblával érintkeznek ezért enyhébb az eső kopogásának a zaja.

Működtetés

A tetőablak szabadon nyitható-zárható a külső hővédő roló felszerelése után is.

A mellékelt videón Fakro/Optilight ablakra szerelhető külső tokos verzió látható, Velux/Hungvelux tetőablak esetén a roló belülre kerül.