Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Tetőablak külső hővédő roló

A legjobb megoldás a nyári meleg ellen. A tartós üvegszál erősítésű áttetsző háló megőrzi a szabad kilátást. Hatékonyan véd a tűző nap ellen, árnyékolást biztosít. Egyszerű felszerelés és kezelhetőség. Egyszerűen felszerelhetők és tökéletesen illeszkednek tetőtéri ablakára.

Árnyékolás

Tetőtéri ablak külső hővédő roló szín Fekete és szürke színben (hatékonyságban nincs különbség). A külső hővédő roló kellemes szórt fényt biztosít és a kilátást sem akadályozza, ezzel egy időben véd a tűző napsugárzás ellen. Felszerelve továbbra is szabadon nyitható-zárható a tetőablak. A tetőablak naphálóval egyidejűleg belső fényzáró roló is felszerelhető.

Minőség

A külső hővédő rolóink időtálló minőségét a lézervágott rozsdamentes acél és alumínium alkatrészek illetve a speciális UV álló üvegszál erősített árnyékoló anyag garantálja. Amennyiben vásárlás után mégsem erre a minőségre számított, akkor 2 héten belül visszavásároljuk Öntől.

Hőszigetelés

A külső hővédő roló a legjobb megoldás a nyári meleg ellen. Hűvösen tartja a szobát és megőrzi a szabad kilátást. A speciális UV álló üvegszál erősített árnyékoló anyag még azelőtt elnyeli a napsugárzás 70%-át mielőtt elérnék a tetőablak üvegtábláját. Belső fényzáró rolóval tovább növelhető a hatékonyság.

Esőzaj csökkentés

Mivel az esőcseppek nem közvetlenül az üvegtáblával érintkeznek ezért enyhébb az eső kopogásának a zaja.

Működtetés

A tetőablak szabadon nyitható-zárható a külső hővédő roló felszerelése után is.

Kompatibilitás

A Termolux külső hővédő roló tökéletesen illeszkednek tetőablakára.

Az általunk forgalmazott Termolux tetőablak naphálók tökélesen illeszkednek minden Velux, Fakro, Optilight, Dakea, Rooflite tetőablakra, azonban nem azonosak ezen márkák külső hővédő rolóival.


Mérettáblázat megtekintése