Kedves Ügyfeleink! 2020. Július 9-től 2020. Július 18-ig szabadság miatt cégünk zárva tart.
Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Tetőablak fényzáró roló

A Termolux fényzáró rolók a kétoldali sínnek köszönhetően bárhol megállíthatók. Hőszigetelés és teljes fényzárás a gyári fényzáró rolókhoz képest közel féláron. A Termolux rolók lehúzott állapotban nagymértékben javítja tetőablakának hőszigetelését.

Részletesen kidolgozott, esztétikus és modern megjelenésével illeszkedik az Új generációs tetőablakokra is. A Termolux fényzáró rolók egyszerűen felszerelhetők és tökéletesen illeszkednek tetőtéri ablakára.

Színválaszték

  • Drapp
  • Szürke
  • Sötét szürke
  • Fehér
  • Fekete
  • Barna
  • Kék
  • Sárga
  • Zöld
  • Bordó

Színtől független fényzárás

100% poliészter. Az anyag külső felületére felvitt alupigmentált hővisszaverő bevonatának köszönhetően színtől függetlenül teljes a fényzárás. A különleges hátoldalnak köszönhetően az anyag színes részét nem éri közvetlen napsugárzás így rendkívül tartós. Nedves törlőkendővel könnyen tisztán tartható az anyag.

Az oldalunkon látható színek a valóságban eltérők lehetnek, ha nem tud dönteni díjmentesen postázunk Önnek színmintát.

Mire figyeljen ha más gyártó termékét választja

Roló hátlap

A legolcsóbb tetőablak fényzáró rolókhoz nem jár hátlap amely védené az anyagot teljesen felhúzott állapotban. Akár néhány hónap alatt is kifakulhat az anyag ezen a részen. Az általunk készített fényzáró rolókhoz alumínium hátlap tartozik amely teljesen körbeveszi az anyagot.

Alupigmentált hővisszaverő bevonat

Az olcsó utángyártott rolók hátoldalán egy egyszerű fehér bevonat található amely csak a fényzárásban segít. Az anyagunk hátoldalára felvitt alupigmentált hővisszaverő bevonat a fényzárás mellett segít hűvösen tartani a szobát a nyári melegben.

Több részből álló sín

Néhány gyártó több részből álló sínt biztosít. Például egy Új generációs Velux tetőablakhoz hozzá kell csavarozni egy 5cm-es darabot, hogy a sín végig érjen. A toldás érezhető a roló működtétese közben és esztétikailag sem szép. Termolux tetőablak fényzáró rolók esetén minden méretre külön legyártott sínt biztosítunk.

Működtetés

Tetőablak Fényzáró roló

Bárhol megállítható

A fényzáró rolóink a kétoldali sínnek köszönhetően bárhol megállíthatók.

Fokozatmentesen egyszerűen fel-le húzható és megállítható. Teljesen felhúzva a vékony szerkezetnek köszönhetően alig változik a beáramló fény mennyisége, a rolót lehúzva azonban teljesen lezárja a fény útját.

Teljes Fényzárás

Tetőablak Fényzáró árnyékoló

Nyugodt alvás

A fényzáró roló teljesen lehúzva színtől függetlenül teljes fényzárást biztosít.

A sínes rendszerű kialakításnak köszönhetően ablakára felszerelve a roló anyag széleinél sem engedi be a napfényt a választott színtől függetlenül.

Minőség

Tetőtéri ablak Fényzáró roló

Visszavásárlási garancia

A fényzáró rolóink minősége kifogástalan, amennyiben vásárlás után mégsem erre a minőségre számított, akkor 2 héten belül visszavásároljuk Öntől.

A lefutó sínek és a felső takaró rész precízen megmunkált ezüst színű eloxált aluminiumból készül, tökéletes illeszkedést biztosítva tetőablakára.

Hőszigetelés

Tetőtéri ablakra Fényzáró rolók

Hővisszaverő hátoldal

Lehúzott állapotban nagymértékben javítja tetőablakának hőszigetelését.

A fényzáró roló külső oldalára felvitt alupigmentált hővisszaverő bevonat segítségével nyáron a meleget nem engedi a tetőtérbe, míg télen fűtési energiát takarít meg.

Kompatibilitás

Tetősík ablak Fényzáró roló

Tökéletes illeszkedés

A Termolux fényzáró rolók tökéletesen illeszkednek tetőablakára.

Az általunk forgalmazott Termolux fényzáró rolók tökélesen illeszkednek minden Velux, Fakro, Optilight, Dakea, Rooflite tetőablakra, azonban nem azonosak ezen márkák fényzáró rolóival.


Mérettáblázat megtekintése