Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Tetőablak fényzáró roló

Egy kompromisszum mentes magyar termék! A Termolux fényzáró rolók a kétoldali sínnek köszönhetően bárhol megállíthatók. Ritkán alkalmazott megoldásoknak köszönhetően hőszigetelés és teljes fényzárás a gyári fényzáró rolókhoz képest közel féláron. A Termolux rolók lehúzott állapotban nagymértékben javítja tetőablakának hőszigetelését.

Részletesen kidolgozott, esztétikus és modern megjelenésével illeszkedik az Új generációs tetőablakokra is. A Termolux fényzáró rolók egyszerűen felszerelhetők és tökéletesen illeszkednek tetőtéri ablakára.

Színválaszték

  • Drapp
  • Szürke
  • Sötét szürke
  • Fehér
  • Fekete
  • Barna
  • Kék
  • Sárga
  • Zöld
  • Bordó

Színtől független fényzárás

100% poliészter. Az anyag külső felületére felvitt alupigmentált hővisszaverő bevonatának köszönhetően színtől függetlenül teljes a fényzárás. A különleges hátoldalnak köszönhetően az anyag színes részét nem éri közvetlen napsugárzás így rendkívül tartós. Nedves törlőkendővel könnyen tisztán tartható az anyag.

Az anyag színe az évek múlásával sem fakul ki. Az alumínium hátlapnak köszönhetően az anyag színes felülete nincs kitéve a napsugárzásnak.

Az oldalunkon látható színek a valóságban eltérők lehetnek, ha nem tud dönteni díjmentesen postázunk Önnek színmintát.

Működtetés

Tetőablak Fényzáró roló

Bárhol megállítható

A fényzáró rolóink a kétoldali sínnek köszönhetően bárhol megállíthatók.

Fokozatmentesen egyszerűen fel-le húzható és megállítható. Teljesen felhúzva a vékony szerkezetnek köszönhetően alig változik a beáramló fény mennyisége, a rolót lehúzva azonban teljesen lezárja a fény útját.

Teljes Fényzárás és hőszigetelés

Nyugodt alvás

A fényzáró roló teljesen lehúzva színtől függetlenül teljes fényzárást biztosít.

Tetőablak Fényzáró árnyékoló

Hővisszaverő hátoldal

A fényzáró roló teljesen lehúzva színtől függetlenül teljes fényzárást biztosít az anyag hátoldalára felvitt alupigmentált rétegnek köszönhetően. A bevonat segítségével nyáron a meleget nem engedi a tetőtérbe, míg télen fűtési energiát takarít meg.

Tetőablak Fényzáró árnyékoló

Tömítések a kritikus helyeken

Egyedülálló módon minden kiritikus helyen a fény beszűrődését gátló kefe tömítés található.

Dizájn és minőség

Tetőtéri ablak Fényzáró roló

Visszavásárlási garancia

A fényzáró rolóink minősége kifogástalan, amennyiben vásárlás után mégsem erre a minőségre számított, akkor 3 héten belül visszavásároljuk Öntől.

Tetősík ablak Fényzáró roló

A lefutó sínek és a felső takaró rész precízen megmunkált ezüst színű eloxált aluminiumból készül, tökéletes illeszkedést biztosítva tetőablakára.

Tetősík ablak Fényzáró roló

Kompatibilitás

Tetősík ablak Fényzáró roló

Tökéletes illeszkedés

Az általunk gyártott Termolux fényzáró rolók tökéletesen illeszkednek a tetőablakán gyárilag elhelyezett konzolokra.

Egyszerű felszerelés

A magyar piacon kapható egyik legegyszerűbben felszerelhető fényzáró roló. A fényzáró roló felszerelése előtt NEM kell eltávolítani a gyárilag előszerelt konzolokat!

Mire figyeljen ha más gyártó termékét választja

Tetőablak Fényzáró roló

Roló hátlap

A legolcsóbb tetőablak fényzáró rolókhoz nem jár hátlap amely védené az anyagot teljesen felhúzott állapotban. Akár néhány hónap alatt is kifakulhat az anyag ezen a részen. Az általunk készített fényzáró rolókhoz alumínium hátlap tartozik amely teljesen körbeveszi az anyagot. Láteznek műanyag hátlappal szerelt tetőablak fényzáró rolók is, de a műanyag a folyamatos napsütésnek nem tud ellenállni tartósan és elvetemedik. A hátlap továbbá segít meggátolni a fény beszűrődését a roló felső részénél.

Alupigmentált hővisszaverő bevonat

Az olcsó utángyártott rolók hátoldalán egy egyszerű fehér bevonat található amely csak a fényzárásban segít. Az anyagunk hátoldalára felvitt alupigmentált hővisszaverő bevonat a fényzárás mellett segít hűvösen tartani a szobát a nyári melegben.

Tetőablak Fényzáró roló

Több részből álló sín

Néhány gyártó több részből álló sínt biztosít. Például egy Új generációs Velux tetőablakhoz hozzá kell csavarozni egy 5cm-es darabot, hogy a sín végig érjen. A toldás érezhető a roló működtétese közben és esztétikailag sem szép. A képen egy a gyártó álltal felállított minta látható, ennél azért szebben is össze lehet illeszteni. Termolux tetőablak fényzáró rolók esetén minden méretre külön legyártott toldás mentes sínt biztosítunk.

Hiányzó sínvég

Gyakran nem szerelnek a sínek végére takaró műanyagot, ezért az alumínium sín profil végén egyszerűen beszűrődik a fény.

Hiányzó tömítések

Álltalában a tetőablakra gyártott fényzáró rolókban csak alul található kefe vagy gumitömítés.

Tetősík ablak Fényzáró roló

Előszerelt konzol eltávolítása

Néhány árnyékoló roló rendszer esetén a roló felszerelése előtt el kell távolítani a tetőablakára felszerelt konzolokat. Azonban ezek eltávolítása nem egyszerű, roncsolja a tetőablakot és álltalában eltörik.

Az általunk gyártott Termolux fényzáró rolók tökéletesen illeszkednek a tetőablakán gyárilag elhelyezett konzolokra.

Tovább a fényzáró roló rendeléshez