Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Tetőablak fényzáró roló

A Termolux fényzáró rolók a kétoldali sínnek köszönhetően bárhol megállíthatók. Hőszigetelés és teljes fényzárás a gyári fényzáró rolókhoz képest közel féláron. A Termolux rolók lehúzott állapotban nagymértékben javítja tetőablakának hőszigetelését.

Részletesen kidolgozott, esztétikus és modern megjelenésével illeszkedik az Új generációs tetőablakokra is. A Termolux fényzáró rolók egyszerűen felszerelhetők és tökéletesen illeszkednek tetőtéri ablakára.

Színválaszték

100% poliészter. Az anyag külső felületére felvitt alupigmentált hővisszaverő bevonatának köszönhetően színtől függetlenül teljes a fényzárás. A különleges hátoldalnak köszönhetően az anyag színes részét nem éri közvetlen napsugárzás így rendkívül tartós. Nedves törlőkendővel könnyen tisztán tartható az anyag.

Az oldalunkon látható színek a valóságban eltérők lehetnek, ha nem tud dönteni díjmentesen postázunk Önnek színmintát.

Működtetés

Tetőablak Fényzáró roló

A fényzáró rolóink a kétoldali sínnek köszönhetően bárhol megállíthatók.

Fokozatmentesen egyszerűen fel-le húzható és megállítható. Teljesen felhúzva a vékony szerkezetnek köszönhetően alig változik a beáramló fény mennyisége, a rolót lehúzva azonban teljesen lezárja a fény útját.

Teljes Fényzárás

Tetőablak Fényzáró árnyékoló

A fényzáró roló teljesen lehúzva színtől függetlenül teljes fényzárást biztosít.

A sínes rendszerű kialakításnak köszönhetően ablakára felszerelve a roló anyag széleinél sem engedi be a napfényt a választott színtől függetlenül.

Minőség

Tetőtéri ablak Fényzáró roló

A fényzáró rolóink minősége kifogástalan, amennyiben vásárlás után mégsem erre a minőségre számított, akkor 2 héten belül visszavásároljuk Öntől.

A lefutó sínek és a felső takaró rész precízen megmunkált ezüst színű eloxált aluminiumból készül, tökéletes illeszkedést biztosítva tetőablakára.

Hőszigetelés

Tetőtéri ablakra Fényzáró rolók

Lehúzott állapotban nagymértékben javítja tetőablakának hőszigetelését.

A fényzáró roló külső oldalára felvitt alupigmentált hővisszaverő bevonat segítségével nyáron a meleget nem engedi a tetőtérbe, míg télen fűtési energiát takarít meg.

Kompatibilitás

Tetősík ablak Fényzáró roló

A Termolux fényzáró rolók tökéletesen illeszkednek tetőablakára.

Az általunk forgalmazott Termolux fényzáró rolók tökélesen illeszkednek minden Velux, Fakro, Optilight, Dakea, Rooflite tetőablakra, azonban nem azonosak ezen márkák fényzáró rolóival.


Mérettáblázat megtekintése