Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Tetőablak fényzáró roló

A Termolux fényzáró rolók a kétoldali sínnek köszönhetően bárhol megállíthatók. Hőszigetelés és teljes fényzárás a gyári fényzáró rolókhoz képest közel féláron. A Termolux rolók lehúzott állapotban nagymértékben javítja tetőablakának hőszigetelését.

Részletesen kidolgozott, esztétikus és modern megjelenésével illeszkedik az Új generációs tetőablakokra is. A Termolux fényzáró rolók egyszerűen felszerelhetők és tökéletesen illeszkednek tetőtéri ablakára.

Színválaszték

100% poliészter. Az anyag külső felületére felvitt alupigmentált hővisszaverő bevonatának köszönhetően színtől függetlenül teljes a fényzárás. A különleges hátoldalnak köszönhetően az anyag színes részét nem éri közvetlen napsugárzás így rendkívül tartós. Nedves törlőkendővel könnyen tisztán tartható az anyag.

Az oldalunkon látható színek a valóságban eltérők lehetnek, ha nem tud dönteni díjmentesen postázunk Önnek színmintát.

Működtetés

Tetőablak Fényzáró roló

A fényzáró rolóink a kétoldali sínnek köszönhetően bárhol megállíthatók.

Fokozatmentesen egyszerűen fel-le húzható és megállítható. Teljesen felhúzva a vékony szerkezetnek köszönhetően alig változik a beáramló fény mennyisége, a rolót lehúzva azonban teljesen lezárja a fény útját.

Teljes Fényzárás

Tetőablak Fényzáró árnyékoló

A fényzáró roló teljesen lehúzva színtől függetlenül teljes fényzárást biztosít.

A sínes rendszerű kialakításnak köszönhetően ablakára felszerelve a roló anyag széleinél sem engedi be a napfényt a választott színtől függetlenül.

Minőség

Tetőtéri ablak Fényzáró roló

A fényzáró rolóink minősége kifogástalan, amennyiben vásárlás után mégsem erre a minőségre számított, akkor 2 héten belül visszavásároljuk Öntől.

A lefutó sínek és a felső takaró rész precízen megmunkált ezüst színű eloxált aluminiumból készül, tökéletes illeszkedést biztosítva tetőablakára.

Hőszigetelés

Tetőtéri ablakra Fényzáró rolók

Lehúzott állapotban nagymértékben javítja tetőablakának hőszigetelését.

A fényzáró roló külső oldalára felvitt alupigmentált hővisszaverő bevonat segítségével nyáron a meleget nem engedi a tetőtérbe, míg télen fűtési energiát takarít meg.

Kompatibilitás

Tetősík ablak Fényzáró roló

A Termolux fényzáró rolók tökéletesen illeszkednek tetőablakára.

Az általunk forgalmazott Termolux fényzáró rolók tökélesen illeszkednek minden Velux, Fakro, Optilight, Dakea, Rooflite tetőablakra, azonban nem azonosak ezen márkák fényzáró rolóival.


Mérettáblázat megtekintése

!!! Továbbra is teljesíteni tudjuk a rendeléseket, azonban személyes átvételre nincs lehetőség !!!