Segítség a megfelelő méret kiválasztásához

Rólunk / Kapcsolat

Háttér

Vállalkozásunk több mint 10 éve kezdett el kizárólag tetőtéri ablakok és árnyékolók beépítésével foglalkozni. 10 év alatt megtapasztaltuk az összes márka külső, belső rolóinak és kiegészítőinek hiányosságát és előnyét. A tapasztalatok alapján 2014-ben kezdtük el saját fejlesztésű kizárólag tetőablakra illeszkedő külső hővédő, belső kampós árnyékolók és távnyitók gyártását. 2020-ra minden tapasztalatunkat összegyüjtve kifejlesztettük saját fényzáró roló rendszerünket, amelyben kijavítottuk a többi rendszer hibáit és összegyüjtöttük az előnyeit.

Előnyök a konkurenciával szemben

Tetősík ablak kiegeszito gyártás
  • A rolók minden alkatrészét cégünk tervezi, készíti és szereli össze így biztosítva a tetőablak árnyékoló piacon található legkedvezőbb árat a minőség megőrzése mellett.
  • Egyedi gyártástechnológiánk révén bármikor igazítani tudjuk az alkatrészeket az esetleges újabb tetőablak verziókhoz, így biztosítjuk a tökéletes műkédést és illeszkedést.
  • Szintén az egyedi gyártástechnológiánknak köszönhető, hogy nincs szükség egy univerzális termékre ami minden tetőablakhoz félig-meddig használható. Külön terméket/alkatrészt tudunk készíteni ami tökéletesen illeszkedik és működik az adott tetőablakkal.
  • Egy esetleges tetőablakcsere esetén a rolókat át tudjuk alakítani így nincs szükség egy teljesen új roló vásárlására. Példa: Amennyiben Ön régi típúsú tetőablakra vásárolta a fényzáró rolót akkor a tetőablakcsere után elegendő csak a lefutó síneket cserélni (külső roló esetén csak 2db konzol cseréje szükséges).Cégadatok és elérhetőségek

Cégadatok

Web: www.tetoablakarnyekolo.hu
Cím: 2009 Pilisszentlászló Béke u. 35/B
Bankszámla: HU57 10403112 50526768 81551001(K&H)
Cégnév: Magyartetőablak Bt.
Adószám: 25065721-2-13
Cégjegyzékszám: 13 06 068399
Email: info@tetoablakarnyekolo.hu
Telefon +36203910778 (8-12)

Amennyiben nem érkezett meg a rendelés visszaigazolás akkor kérjük ellenőrizze a SPAM (Levélszemét mappát).

Fontos! Telefonon hétköznap 8-12 óra között tud érdeklődni kizárólag rendelésekkel kapcsolatban. A megadott intervallum nem nyitvatartási időpont. Minden más időpontban kérem e-mail-t küldjenek, erre pár órán belül válaszolunk.

Műszaki kérdésekre kizárólag e-mail-ben tudunk válaszolni.

Küldjön azonnali üzenetet

Üzenetének szövege:

Név:
E-mail címe: